Advertisement

Κονιτοπουλου Λεγακη / Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου .

Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . Γεννήθηκε στη νάξο το 1931. Πέθανε σε ηλικία 91 ετών, μία από τις εμβληματικές φωνές του νησιώτικου τραγουδιού. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου .

Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . Eirhnh Konitopoyloy Legakh Nhsiwtika Tragoydia No 2 Semiramis Spanioi Kai Syllektikoi Diskoi Binylioy
Eirhnh Konitopoyloy Legakh Nhsiwtika Tragoydia No 2 Semiramis Spanioi Kai Syllektikoi Diskoi Binylioy from www.semiramismusic.gr
Πέθανε σε ηλικία 91 ετών, μία από τις εμβληματικές φωνές του νησιώτικου τραγουδιού. Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Γεννήθηκε στη νάξο το 1931.

Γεννήθηκε στη νάξο το 1931.

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών, μία από τις εμβληματικές φωνές του νησιώτικου τραγουδιού. Γεννήθηκε στη νάξο το 1931. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της .

Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . Γεννήθηκε στη νάξο το 1931. Πέθανε σε ηλικία 91 ετών, μία από τις εμβληματικές φωνές του νησιώτικου τραγουδιού.

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών, μία από τις εμβληματικές φωνές του νησιώτικου τραγουδιού. H Baftish Gia Thn Mpempa Toy Konitopoyloy
H Baftish Gia Thn Mpempa Toy Konitopoyloy from www.espressonews.gr
Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . Πέθανε σε ηλικία 91 ετών, μία από τις εμβληματικές φωνές του νησιώτικου τραγουδιού. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Γεννήθηκε στη νάξο το 1931.

Γεννήθηκε στη νάξο το 1931.

Γεννήθηκε στη νάξο το 1931. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Πέθανε σε ηλικία 91 ετών, μία από τις εμβληματικές φωνές του νησιώτικου τραγουδιού. Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της .

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών, μία από τις εμβληματικές φωνές του νησιώτικου τραγουδιού. Γεννήθηκε στη νάξο το 1931. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της .

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών, μία από τις εμβληματικές φωνές του νησιώτικου τραγουδιού. Eirhnh Konitopoyloy Legakh Synentey3h Xoroballomata
Eirhnh Konitopoyloy Legakh Synentey3h Xoroballomata from xoroballomata.files.wordpress.com
Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Πέθανε σε ηλικία 91 ετών, μία από τις εμβληματικές φωνές του νησιώτικου τραγουδιού. Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . Γεννήθηκε στη νάξο το 1931.

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών, μία από τις εμβληματικές φωνές του νησιώτικου τραγουδιού.

Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Πέθανε σε ηλικία 91 ετών, μία από τις εμβληματικές φωνές του νησιώτικου τραγουδιού. Γεννήθηκε στη νάξο το 1931.

Κονιτοπουλου Λεγακη / Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου .. Γεννήθηκε στη νάξο το 1931. Γεννήθηκε στην κεραμωτή της νάξου στις 15 δεκεμβρίου . Ο πατέρας της μιχάλης κονιτόπουλος αλλά και ο παππούς της έπαιζαν βιολί και ήταν γνώστες της . Πέθανε σε ηλικία 91 ετών, μία από τις εμβληματικές φωνές του νησιώτικου τραγουδιού.

Posting Komentar

0 Komentar